Интериор на къща с четири спални

Ще ви представим реализиран проект на новопостроена къща с четири спални и голяма всекидневна. С клиента се свързахме чрез препоръки от доволни клиенти, като първоначалната идея беше да изработим и монтираме кухненско обзавеждане от PREGO. По време на разговорите преценихме, проекта трябва да има цялостен облик и затова направихме дизайн на цялата къща. Нашия екип се включ и след като бяха направени шпакловките и участвахме с декориране на стените – тухли, мазилки и тапети. Поставихме паркета, мебелите и вратите.

ВСЕКИДНЕВНАТА

Рядко се отдава възможност да направим толкова практична кухня. Стените са големи и помещението е 68 кв.м, което даде възможност да се направи и остров с чекмеджета и място за столчета. От ляво започнахме с висок модул с изтегляща кошница за продукти и висок модул с повдигната фурна и микровълнова печка, а между тях новия модел двукрилен хладилник от LG. Мивка и смесител от Blanco с мелничка за отпадъци на ТЕКА която изхвърля през канала органичните отпадъци, като така в кошчето се изхвърлят разделно само хартии и пластмаси. В предвид големината на къщата заложихме съдомиялна с максимален капацитет. Модула под котлоните е с две чекмеджета по 90 см, за да съберат повече тенджери, а с по плитки чекмеджета оборудвахме острова за да могат по-лесно да се подават към трапезарната маса приборите. Сложихме една малка екстра – осветление в чекмеджето за прибори, за да е по приятно използването му. Аспиратора е CATA с параметрална аспирация и много ефективен. Масата е изработена по поръчка и е с приятно заоблени ръбове като размерите са и 210 / 100 см. Столовете са като кресла с мека седалка и капитониран гръб. Добавихме малки кресла с масичка за кафе пред прозореца, за да може клиентката да се наслаждава на градината си със сутрешното кафе. За по-голямо удобство направихме плота на масичката да се повдига, за да може да се ползва за работа с компютър. Декорацията на стената от тухлички създават приятна атмосфера, а трапезарния модул изпъква много добре на този фон. Той е изработен от плоскост със синхронна пора и е мултифункционално разпределен с витрина за чаши и чинии и отделения за бутилки вино. До камината разположихме два фотьойла с висока облегалка и класически крачета, за пълноценна почивка през зимните вечери, а дивана смело го сложихме с карирана дамаска, за да предизвикаме допълнителна емоция и уютна атмосфера. В допълнение на смесването на цветове и материали, зад ТВ модула и прехода към кухнята стените са минати с мазилка от San Marco.

СПАЛНИТЕ

Направихме спалните различен стил според желанията на всеки от обитателите. Клиентката тъкмо се беше върнала от почивка в Италия и решихме да продължим атмосферата с картина на тясна павирана уличка и цветя. Използвахме легло TAURUS вариант с чекмеджета в основата. Обзавеждането допълнихме с тапицирана ракла, скрин с шест чекмеджета и етажерка Flora Green. Втората спалня е обединена с детска стая която обзаведохме с мебели модел Спейс в цвят Бяло и Виола. Голямото легло е с повдигащ механизъм и освобождение в основата за краката. Корпуса му е гланцов, а таблата е тапицирана на ромбове. Стената отново е декорирана с тухлички. Последната спалня обзаведохме с модел X-Vintage вариант бяло и алуминии, а леглото е по американски стандарт високо с големи чекмеджета.

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email