Ъглов диван Оксфорд

Модел: Оксфорд

Цена: 2 850 лв.

Описание:

Когато създавахме това бижу – ъглов диван „ОКСФОРД“  бяхме ръководени от идеята, че когато човек се излегне пред телевизора вечерно време трябва да има къде удобно да положи морна глава, а обикновено подлакътниците или са високи, или пък ръбати. За това създадохме ефирните заоблени и достатъчно удобни подлакътници на тази мебел.

      Обаче не се спряхме до тук – диванът трябва да е и удобен за сядане, удобен за спане, да има ракла, да е с такива размери, че да пасва почти на всеки дом и не на последно място – да е красавец.

      Седалищната част на ъгловото канапе „ОКСФОРД“ е с 13 см. високоеластичен дунапрен с плътност 35, поставен върху зиг-заг пружини за допълнително удобство. Облегалните възглавници са с пълнеж – високоеластичен дунапрен по форма и ципове, механизмът за сън е изцяло метален и само с едно движение превръща дивана в удобна и голяма спалня, а и да не забравим – лежанката е с достатъчно голяма ракла под нея. Накрая помислихме и за дизайна – позаоблихме формите, поставихме букова рамка като раздел между основата и седалките, повдигнахме елегантно подлакътниците във въздуха и хоп – КРАСАВЕЦЪТ Е НА ЛИЦЕ.

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email