Кухня REGINA 2020

Марка: PREGO

Цена: 29 000 лв.

Описание:

REGINA 2020 е символ на перфектната геометрия. Нейните плавни линии предизвикват с чиста емоция от ергономичност, фокусирана върху човека. Концепцията на дизайна улавя съвременния стремеж за практични домашни пространства, с преливащи се повърхности и материали, които внушават чувство за чистота и естетичност. REGINA прилепва идеално на всяко помещение и се адаптира според въображението.

Желаете ли да си осигурите възможно най-много полезно пространство във вашата кухня? Високите шкафове на REGINA предлагат оптимално използване на пространството в цялата си височина. В тях можете да съхранявате всякакви продукти за вашето домакинство. Зоната за съхранение дава пълна видимост на вашите наличности.

Алуминиевата рамка е боядисана в цвета на фронтовете.
Стъклените витрини се отличават с деликатно тонирано стъкло. Алуминиевата рамка е боядисана в цвета на фронтове. Витрините греят с меко осветление по цялата си височина. Силата на светлината може да бъде контролирана спрямо вашите предпочитания.

Предлагаме Ви и възможност за вграждане на домакински електроуреди по ваш избор. В тази зона може да поставите фурна, микровълнова и кафемашина.

REGINA 2020 e уникална със своите изчистени линии. Решихме отварянето на шкафовете без дръжки. Благодарение на скосяването под 45° от вътрешната страна на вратичките отварянето става удобно и лесно. А това може да стане както по цялата дължината така и по височина. Линията на дръжката дава възможност да се разкрие ефекта на прекрасния дървесния декор като важен елемент от цялостната визия.

Островът на REGINA e сърцето на Вашата кулинарна сцена.
Той прилепва към въображението Ви, а неговите размери се адаптират спрямо вашите желания и пространство. Плавните линии и извитите врати от ПДЧ го правят функционален и практичен център на Вашето домакинство. Островът на REGINA e с две лица. Предлагаме Ви предната част в цвета на фронта, а задната в красив дървесен декор. Елегантната линия на плота предлага функционалност и удобство както за работа така и за романтични моменти. Можете да изберете вида на работния плот сред богат избор на камък или дърво.

Фронталната част на кухнята е боядисана с матов лак с приятна кадифена мекота.
Повърхностите на фронталната част на кухня REGINA са боядисани с матов лак. Допира до тях дава усещане за приятна кадифена мекота. Предлагаме Ви богата палитра от ексклузивни и модерни тонове. А за вас остава само да изберете подходящото съчетание за вашия дом.

Осветление на всички дръжки.
В REGINA 2020 сме поставили осветление на всички дръжки. Те греят с мека светлина, която добавя дълбочина и обем в зоните за отвяране.

Перфектно осветена работна част на плота с осветлениe, което се променя и може да бъде студено бяло, неутрално и топло. Ярката, неутрална бяла светлина предлага приятно осветяване на важните работни пространства и осигурява подходящо отразяване на цвета на храната и продуктите. А за романтичната част от вашата вечер Ви предлагаме нежния и галещ уют на топлата светлина.

REGINA 2020 има вградената система за озвучаване.
REGINA e истинска сцена, не само за приготвяне на кулинарни шедьоври. С вградената система за озвучаване тя е сърцето на вашия дом. Усетете магията на невидимия звук с озвучителна система интегрирана в шкафа. Управлението е лесно и безпроблемно с мобилно приложение. Истински купон или романтичен завършек на деня – изборът е ваш, ние гарантираме качеството.

Механизми LEGRABOX
Съществува ли идеал за перфектно чекмедже? Механизмите на LEGRABOX са го открили! Следват идеалната линия, функционални и семпли LEGRABOX pure е елегантност в движение. Системата чекмеджета очарова с ясните си линии, опростения дизайн на царгата и акцентите като централен елемент на дизайна.

ДЪРВЕСНИ ДЕКОРИ
Корпуса на шкафовете е изработен от висок клас ламинирани плоскости със синхронна пора и само експерт може да направи разликата от естествения фурнир. Предлагаме голям избор на дървесни декори и текстури.

Убедете се сами и заповядайте в нашия шоурум в Шумен, на „Васил Левски“ 6. Запазете среща на телефона по-долу.

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email