Кухня REGINA 2023 Antifinger

Марка: PREGO

Цена: 28 360 лв.

Описание:

Педставяме Ви последното ни попълнение в семейството на REGINA – Regina s23 Antifinger. Тази кухня ще ви впечатли със своите фини линии, великолепен дизайн и иновативни технологии от последно поколение

Добрите комбинации успяват! Фрезованите вратички с елегантен дъбов фурнир се превръщат в модерен акцент на кухнята. Набраздената дървена повърхност на вратите e в съчетание с матовите фронтове в цвят ,,пруско синьо“ Regina-23 е впечатляваща още от пръв поглед. 

Интегрираните дръжки в корпуса, допринасят за изчистените линии и  елегантния дизайн на кухнята Предлагаме Ви ги в цвят „Розовото злато“, който има широка популярност в последните години. Ако все пак розовото злато не е вашият цвят то ние ще ги боядисаме във всеки цвят от каталогът на RAL. 

Вратичките на Реджина 23 са изработени от TOUCH | Polyrey . Тази повърхност против пръстови отпечатъци е с  приятно кадифено усещане  при допир 

Освен, че не остават отпечатъци, тази повърхност е лесна за почистване, издържлива на надраскване, вода и третиране с химикали. 

Отворените рафтове, добавят дълбочина в помещението и допринасят за новаторския стил на интериора.  Геометрията в красивото редуване на формите на етажерките внася хармония и уют. Независимо дали ще ги използвате да наредите Вашата селекция вина или любими аксесоари, етажерките са удобно и дизайнерско решение в кухнята. 

Горният ред на Реджина 23 е на две нива, което внася допълнителна функционалност и позволява вграждането на второ Led осветление, за по добра видимост при експлоатацията на кухнята. Също така позволява складирането на повече вещи. 

Идеалното осветление за модерна жилищна площ. Ненатрапчиво и завладяващо,  то създава баланс между архитектурата и обзавеждането. Умело подчертава детайлите и формите – както при елегантните стъклени витрини така и при вкопани дръжки в розово злато. 

Скритият в колоната механизъм съчетава комфорт и функционалност. Разположението на кошниците позволява съхранението голям брой продукти. Всеки един от тях е лесно  достъпен и видим. 

 Вградената съдомиялна е удобство. От естетическа гледна точка визията на кухнята на се прекъсва, а съдомиялната остава като скрит помощник във вашият дом. 

Механизмът за глух шкаф с пълно изтегляне ви позволява лесен достъп до предмети и в най-задната задната част на шкафа. Изтеглянето му предоставя лесен и бърз достъп до всичко, което ви е нужно. По този начин имате възможност използвате  пълното пространство в кухнята. 

Елегантната система за чекмеджета с метални страници се отличава със стройния си праволинеен дизайн и неповторимия комфорт на движение. Издържат на натоварване от 40 до 70 килограма без това да пречи на плавното отваряне на врати дори с високи фронтове. 

Кухня Реджина 23 е проектирана да направи ежедневната работа възможно най-удобна. 

Чекмеджета на остров: 
В острова имате възможност да отваряте чекмеджетата от двете страни на острова. Благодарение, на това зоната за съхранение става по-голяма. 

 

Ел. Контакт: 

В плота има вграден контакт, които излиза с леко натискане. Това позволява да се включат до две устройства, а когато приключите с използването им, конакът се скрива и плота отново може да влезе в ролята на гладък плот готов за готвене. 

Иновация в кухня Реджина 23 е вграденият индукционен котлон в керамичният плот. По този начин се постига изчистена визия и удобно използване на котлоните. Площта за готвене е интегрирана в работната зона, за да се създаде непрекъсната повърхност, на която да се готви и работи едновременно. Благодарение на качествата на керамиката лесно се почиства дори с агресивни материали. 

В керамичният плот на острова на Реджина 23 ние вградихме безжично зарядно за телефон. То е подходящо за всеки вид телефон. Така, докато готвите може да слушате музика или да следите рецепта от интернет без притеснения че може да се изтощи батерията на телефонът ви. Достатъчно е да го поставите на плота и телефона моментално започва да се зарежда.  

В Реджина 23 всяко пространство е функционално използваемо. В нетипичната Г образната форма на кухнята, където съчетаваме колонни шкафове от дясно с двуредовите високи шкафове от ляво ние поставихме в образувалата се ниша място за кафе машина. По този начин се освобождава повече работната площ на плота.  

Мивката на Реджина 23 е продължение на керамичният плот, няма ръбове и благодарение на това се почиства лесно. Дъно е акцент с уникален и отличителен характер . Изработено от неръждаема стомана с изключителна повърхност на твърдост, която има висока устойчивост на износване и корозия. Без проблемно могат да се използват препарати за почистване. 

Плотът на кухня Реджина 23 и островът са изработени от керамика. Уникалните свойства на керамиката позволяват устойчивост на ниски и високи температури, издръжливост на надрасквания и счупване. Лесен за поддръжка и почистване се и с гаранция за високи стандарти за хигиена и комфорт. Предлагаме ви  голям избор от цветове и декори. 

Като добър завършващ елемент добавихме стъклена витрина, която ще седи като бижу във вашият дом. Тя е акцентният завършек на вашата кухня. С добре осветената си вътрешна част и двустранното остъкление, видимата площ става по-голяма, а прехода към хола е елегантен. 

REGINA 23  перфектно съчетава най-новите технологии и класическия стандарт за комфорт и функционалност.  

Убедете се сами и заповядайте в нашия шоурум в Шумен, на „Васил Левски“ 6. Запазете среща на телефона по-долу.

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email