Кухня SAN REMO

Марка: PREGO

Цена: 9 600 лв.

Описание:

SAN REMO – Нов поглед към съвременната класика. Кухня SAN REMO в тъмно дърво ще внесе изключителна изисканост в дома ви. Тъмните цветове имат едно страхотно свойство – да изглеждат прекрасно, когато се комбинират с други цветове.

Масивна дървесина – Ясен

Всички фасадни елементи на SAN REMO са изработени от масивна дървесина Ясен. Тя е много ценна поради голямата си здравина и красивата естествена шарка, с която се постига неповторима топлина и уют у дома.

Вградено осветление

Кухня SAN REMO има ефектно вградено осветление в алуминиевото дъно което, позволява по-добра видимост на работния плот. То се превръща в страхотен акцент от обзавеждането на кухнята, който спомага и за нейния по-стилен и завършен облик.

Плотове

San Remo се предлага с плотове от камък, технически камък, масивна дървесина и ламинирани плотове. Всяка група се предлага с голям избор на цветове, декори и структури.

Клапващи механизми – AVENTOS HF

AVENTOS HF за повдигащи се сгъваеми врати, е идеалното решение за високи и средни шкафове. Големите клапващи механизми разкриват много свобода на движение – и могат да останат отворени докато готвите.

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email