Проектиране

При интериорния дизайн ключов момент е съчетанието на много и различни материали за постигане на максимален ефект. Започваме с оглед на помещението, при който се заснемат размерите, след което с клиента правим предварително насочващо задание. Следва изготвяне на проект на мебелировката и интериорните елементи – паркети, гранитогрес, бои, тапети …. Интересен момент е проект на тавани, преградни стени и декоративни пана. При нужда може да се предвиди разместване на стени, врати и прозорци. Кулминацията е осветлението, което може да превърне и ниско бюджетно обзавеждане в прекрасен краен ефект.

В момента, в който проектът придобие облик, се преминава в изготвяне на бюджет и технологични карти за всеки етап от ремонтните дейности. Това включва ВиК и ел. инсталации, схеми с размери и уточняващи детайли по позициониране на отделните елементи. Интересна услуга, предлагана от Студио за интериорен дизайн Тотал, е шумоизолация на помещенията – много необходима екстра при спални помещения в жилищни сгради и апартаменти в близост до натоварени улуци.

Нашият екип може да ви предложи правилните решения за реконструиране на жилищни и обществени сгради. Можете да заявите оглед на тел.: 0888 / 148 428.