Декорирай с интериорно осветление

Един от най-сложните и интересни елементи в интериора е осветлението. С него може да бъде постигнат невероятен ефект и обратно – дори и да сте направили много добри неща в дизайна, при лошо осветление рискувате да изгубите чара и красотата на помещението.

Каквото и да правите, най-важното, с което е добре да се съобразите е да се стремите да монтирате осветителни тела от един производител, тъй като в момента на пазара се предлагат много и разнообразни LED осветителни тела, които светят с различна светлина, въпреки еднаквите им характеристики. Оттам нататък, може да направите всевъзможни неща около себе си, благодарение на осветлението.

Ето ви една идея от нас – осветлението в коридора може да бъде наистина впечатляващо!

Да. Точно така – коридорът. Много хора пренебрегват това пространство. А всъщност той е изключително важна част от дома. Чрез него може да създадем настроение и усещане за уют, лукс и комфорт още при влизането в дома. Неговият чар може да изпъкне още повече, благодарение на осветлението.

И веднага даваме пример. На снимките виждате наш проект на коридор. Индиректното осветление е завършващият елемент на тази красота. Осъществено е с корниз от EPS материал – изключителен продукт, с който работим по различни проекти.

Харесва ли ви? Ето няколко думи за цялостното изпълнение на проекта-

Освен интересното осветление, използвахме още:

Та, как ли щеше да стои всичко това, ако го нямаше индиректното осветление, скрито зад корниза? Нямаше да е същото, нали?

Ако корнизният профил ви е направил впечатлени, може да видите повече тук.

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email