Обзавеждане

Студио  OPTIMAL DESIGN, в синхрон със стратегията за цялостно обслужване на клиентите, предлага услуга по търсене и оценка на подходящо обзавеждане за нашите клиенти. Предимствата да изберете нашето сътрудничество при закупуване на обзавеждане е техническата грамотност на консултантите.

От опита през годините най-голямо внимание се отделя на закупуването на обзавеждане за кухня и баня. Това са и най-скъпите покупки за новото жилище, но поради необходимост от дълготрайно ползване и наличието на електроуреди се изисква прецизност при подбора и техническата консултация.

OPTIMAL DESIGN студио е основен дистрибутор на кухни PREGO и електроуреди с марката FABER, Eurolux, BOSCH, Gorenje, AEG и Electrolux.

Кухни PREGO е продукт с изключителна прецизност на изработката и без пропуск в качеството от 20 години на пазара. Производството е под контрол на система SAP и осигурява перфектно качество и архив на инфорамцията, което позволява лесна поддръжка през годините на използване.

При обзавеждане на баня, правилното планиране на Ел. и ВиК инсталациите, както и обзавеждането гарантира дълготрайност на материалите и лесна поддръжка. Важни елементи са сифоните, които предпазват от миризми. Лесно почистване на стъклени повърхности от варовик и най-новите технологии при осигуряване на топла вода и безпроблемна работа на смесителите.

За актуални тенденции можете да следите в каталога