Дизайн

Процеса по изготвяне на проект започва със заснемане на размери на подове и стени. Важно е да се прецени текущото състояние на Ел. и ВиК инсталации, стабилността на подовите покрития и мазилки. Стартираме с попълване на бланка с първоначално задание от клиента, за да съобразим проекта с неговите предпочитания. При интериорния дизайн ключов момент е съчетанието на много и различни материали за постигане на максимален ефект. На тази база се изготвя проект на интериорните елементи и мебели.

Даваме в проекта предложения и основни насоки за цветове на паркети, гранитогрес, бои, тапети …. За по-голям визуален ефект може да се проектират окачени тавани, което спомага и да се разнообрази осветлението. Добре преценена осветеност на функционалните зони може да направи дори и ниско бюджетни мебели да изглеждат по-луксозно и да създаде допълнителен комфорт в помещението.

При проектиране на жилища старо строителство се налага премахване на стени, врати и прозорци. В момента в който проекта придобие облик, се преминава в изготвяне на чертежи и бюджет, на база на който с подготвят технологични карти за всеки етап от ремонтните дейности. Това включва Ел. и ВиК инсталации, схеми с размери и уточняващи детайли по позициониране на мебели и декорации.

Иновативна услуга предлагана от OPTIMAL DESIGN е шумоизолация на помещенията – много необходима екстра при спални помещения в жилищни сгради и апартаменти в близост до натоварени улуци. Нашият екип може да ви предложи правилните решения за реконструиране на жилищни и обществени сгради. Можете да заявите оглед на тел.: 0888 / 148 428.