The Godfather

Апартамент по БДС, издаден от строителя със замазка, изградена електроинсталация и входна врата. Заданието на клиента е за изчистени линии на мебелите, трислоен паркет, функционална кухня, диван с релакс механизъм, голяма баня, декоративно осветление в спалнята и разбира се изображение на The Godfather ( да, онзи от филма). Реализацията: Коридорът винаги създава първото впечатление и създава настроение. В нашия случай сме заложили на интересно осветление и голямо огледало, което придава илюзия за лабиринт.

В този проект имахме възможност да отделим перално помещение, за да избегнем прането в банята или кухнята, както и да махнем бойлера от банята, която от своя страна остана голяма и имахме възможност да сложим повече шкафове и голяма душ кабина. Отоплението в банята е подово – лъчисто, а всички стъкла са обработени против задържане на варовик.

Вратите към стаите, които поставихме, са разработка на Студио OPTIMAL DESIGN, защото сме убедени, че истинската врата е таблена. Лъчисто отопление решихме да ползваме и в спалнята. Акцент там е дизайнерската тапицирана спалня и светещото пано, вградено в стената, служещо за дифузно осветление.

Всекидневната е широка и с променен план спрямо заданието по архитектурен план. Телевизорът е изместен в бар-плота на кухнята, за да се освободи място за голям диван. На мястото на масата е сложен допълнителен шкаф с чекмеджета и светещи витрини, което превръща кухнята в голяма и удобна. Трапезната маса е направена с фурнир от дебели плочи и съчетана с тапицирани столове в естествена кожа, съчетани с дивана.

Последното помещение е стаята за гости, която е изпълнена от комплект серийно производство с изключително добра цена.

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email