КРАСОТАТА НА ДЖАЗА В СТРОИТЕЛСТВОТО

Качеството на характера си проличава от пръв погледа в детайлите на пространството, което обитава и работи човек.

Представяме ви завършен проект – офис на Строителна компания Глоб строй в гр.Шумен по задание на инвеститора Джанер Каптан. Изключително приятен проект за нас. Джанер е много позитивен човек и ни зареди с енергия.

Заданието беше да се изгради офис пространство, в което клиентите да се чувстват комфортно в луксозна обстановка и да могат служителите да презентират апартаментите в продажба. До момента с инвеститора сме работили само по личните му жилища, но след построяването на тази сграда решихме не просто да обзаведем новия офис на Глоб строй, а и да му направим авторски дизайн в стила на Оптимал дизайн.

Оформихме няколко помещения.

Основна зала с четири работни места серия i-office от “Мебели Драги”. Изключително добре обмислена метална конструкция подсигуряваща здравина и дълга експлоатация. Добрата работна среда подсигурява лоялен екип и работа извършена с желание. Меката мебел е от Руди-Ан. Моделът е кокетно повдигнат на букова рамка с елегантни крака – просвет 10 см., така че да може да се почиства с прахосмукачка под него, без да е нужно да го отместват. Дългата стена е с няколко акцента. Рамка декорирана със скандинавски мъх с LED просветка, в която се поставят различни пана в зависимост от текущите проекти. Облякохме стената и колоните с дървени панели, за да постигнем цялостната визия. Стените боядисахме в сиво, черно и стоманено синьо. В духа на стила OPTIMAL DESIGN смесихме стиловете и направихме кухненския модул с лека ретро визия постигната от фрезованите вратички и плот имитиращ черен мрамор.

В центъра на офиса изградихме изцяло остъклена заседателна зала от черен алуминиев профил и стъклени врати. Уникалната атмосфера се постигна с обличане на основната презентациона колона с дървесна плоча на Kaindl K 5414 Дъб класик и изрязано на рутер дърво от МДФ в черен мат изработено от Будизайн. От едната страна дървото декорира основната зала а от другата акцентира големия телевизор, на който търговците презентират апартаментите в продажба. Мебелите са серия Лидер от Мебели Драги. За завършване на цялостната концепция се наложи да изработим осветителното тяло, тъй като нямаше на пазара аналог.

Обърнахме внимание и на санитарното помещение. Искахме нещо по-различно от тоалетна. Мисля че постигнахме лично пространство, което те кара да се чувстваш добре. Винаги съм смятал, че и най-малките детайли допринасят за крайния резултат – сключването на сделката !

Във връзка с началото на нашия разказ, стигаме и до офиса на инвеститора. Той обича да разпуска с музика и да свири на контрабас и китара. Направихме офиса със затъмнена атмосфера за релакс. Постигнахме уединената обстановка с мокет, тематичен с джаза тапет и кожените дивани модел Казино от Руди Ан. Луксозното бюро е серия Лукс от Мебели Драги.

Постигнахме дизайн, който впечатлява клиентите и надгражда имиджа на Строителна компания “Глоб строй”.

Благодаря на Джанер Каптан за доверието!

Историята продължава. Глоб строй започват да строят няколко сгради и за да предоставят, още по високо обслужване на клиентите, ще предлагат довършителни дейности. Във времена, в които е изключително трудно да си намериш майстори и качествено обзавеждане, Глоб строй ще предложат на клиентите си качествен завършен проект. Предстоят първи етап от 400 апартамента, в които ще се включим ние с нашата марка Кухни PREGO. Започваме преоборудване на съседното помещение в мострена зала, на което правим дизайн в момента. Там ще представим три модела на кухни PREGO и няколко модела на бани от Досев Импекс. Паркетите ще осигурим от Паркети BERG. Съвсем скоро ще можете да разгледате част от обзавеждането на новите проекти – Комплексите Солей, Иннова и Ривиера.

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email