ЦАР PINTERST И НАЙ-ВАЖНОТО, ЧЕ МОЖЕМ ДА ГО ПРОЕКТИРАМЕ И РЕАЛИЗИРАМЕ

КУХНЯТА

Към нашия екип се обърна клиент с изключително внимание към детайлите. Довери ни се по препоръка от познати, възползвали се вече от услугите на OPTIMALDESIGN. Стартирахме с кухнята, като наш специалитет и още при проектирането клиента подреди функционалността, защото в една нова кухня всяко нещо ако си има точно определено място, то тя ще се подрежда в последствие по лесно. Използвахме кухненско обзавеждане на PREGO модел REGINA. Избрахме по-тежък интериор в комбинация на материалите ПДЧ Egger H 1387 ST10 Дъб Денвър графит и  MDF гланц СА 01 Натурална умбра. Плота и гърба на основаната част са от технически камък Coante DIVERSA, а острова е с материал Coante Magnificent. Основен елемент във визията са алуминиевите витрини боядисани в черно с вградено LED осветление. От острова като продължение излиза маса с изработен от нас иноксов крак. Главна роля на такъв тип кухни е правилния подбор на островния аспиратор, тъй като той може да направи визията перфектна или да развали всичко. В случая изпрахме FABER T-LIGHT ISOLA EV8+ X A100, който стои много добре на проекта.

СПАЛНЯТА

Любимата ни част от проекта. Наслагване на детайлите и комбинацията с цветовете беше предизвикателна, но се получи много добре. Леглото е с тапициран банд и повдигащ механизъм. Таблата е просветната с дифузно осветление към стената. Стаята е голяма и позволи до нощното шкафче да сложим тоалетка с вградено осветление в огледалото. Конструктивно сложно беше да проектираме ТВ модула при размер 275 см с олекотени крака да стои без да се огъне в средата и в същото време да има разстояние до стената за да не спираме работата на радиатора. Интериора се допълва от телевизор Samsung the Frame Qled Smart с функция да проектира като screen saver картинна галерия.

ВСЕКИДНЕВНА

Първо проектирахме ТВ модула. Челата на чекмеджетата ги оребрихме в модерните в последно време летви. Вградихме биокамина в плот от черен гранит, запазвайки функционалността на чекмеджетата и все пак гориванта камера е в изолирана кутия от гипсфазер и каменна вата. Връзката в дизайна на кухнята и ТВ модула е във висока витрина между прозорците, където повтаряме летвите и черните витрини. Идеята на иноксовия цокъл е да отдели модулите от пода и да раздалечи дървесните цветове.

До тук лесната част J Казуса с лампите го разрешихме с поръчково изпълнение на LED модули и алуминиеви кутии. Отделно декорирахме пано с летви и фасадни осветителни тела до вратата и подобна красота от лампи като лястовици в пано с наклонен растер. Растера е повторен в ъгъла с огледала с фасет за да предадем повече лукс в интериора.

РАЗКОШЕН ПРОЕКТ!

БЛАГОДАРЯ ЗА ДОВЕРИЕТО!

 

Споделете страницата ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email